İzmir Ayrancılar'da dükkan kiraları 10 bin liraya ulaştı!
İlçe merkezine oranla daha büyük bir gelişim sergileyen Ayrancılar, son yıllarda gelişim düzeyinde sınır tanımıyor. Üç mahalleden oluşan 30 bini aşan nüfusa sahip Ayrancılar, huzurlu yaşamı, gelişmiş iş imkanları ve İzmir ile Torbalı'ya eşit mesafede olmasıyla cazibe merkezi haline geldi. Yaklaşık 100 müteahhidin her yıl yüzlerce yeni konut inşa ettiği Ayrancılar'da, dev markalar da yatırımlarını buraya kaydırmış durumda. Son 5 yılda yüzde 100 konut artışının yaşandığı Ayrancılar'da ticari işletmelerinde sayısı arlarken. birçok yatırımcının adresi oluyor. Bölgedeki konut artışı ile birlikte gelen ticari cazibe dükkân kiralarını da artırdı. İzmir-Aydın Karayolu üzerindeki dükkân kiraları aylık 3 bin lira ile 10 bin lira arasında değişen meblağları buldu.

İZMİR AYDIN ASFALTI FAKTÖRÜ
İnşaat sektörünün gelişmesi ve adeta göç akınının başlamasıyla Ayrancılar müteahhit cenneti haline geldi. Daha önceki yıllara konul fiyatları oldukça anmış durumda. Bir zamanlar Ayrancılar'da Torbalı'nın yarı fiyatına, evler bulunurken simdi evlerin fiyatları ilçeyle eşil duruma geldi. Konut fiyatlarının artması kiralarındı artmasına neden oldu, Gerek İzmir Aydın Karayolu'nda olması nedeniyle iş güzergâhı olması, gerekse bölgenin gelişmişliği nedeniyle dükkan kiraları 3 bin lira ile 10 bin lira arasında değişmeye başladı, 10 bin liraya ikinci el bir otomobil rahatlıkla satın alınabiliyor.

MODERN YAPILAR
Çevresindeki sanayi bölgelerinin artması. İnşaat sektörünün gelişmesi ve İzmir'e ulaşım kolaylığı nedeniyle Ayrancılar adeta yeniden şekillendi. Modern bir kenl yapısına sahip olması ve sürekli göç alması. Ayrancıları ticari açıdan da cazibe merkezi haline getirdi. Konut fiyat lan ile birlikte dükkan kindarı da arttı. Özellikle karayolu üzerindeki dükkanların kiraları el yakıyor. 3 bin liradan başlayan dükkan kiraları 10 bin liraya kadar çıkabiliyor,

Torbalı Ege Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181