'İzmir inşaat sektörünün de gözbebeği oldu!'
Bir zamanlar Taşı toprağı altın denilerek akın edilen İstanbul'un yerini İzmir aldı. İnşaat sektörünün parlayan yıldızı İzmir, başbakanlığa taşıdığı Binali Yıldırım'ın projeleriyle yeni bir başarı hikayesi yazmaya hazır.

Otoyollar, hızlı trenler, köprüler geliyor
YILDIRIM: İZMİR YÜKSELECEK

İzmir milletvekilliğinden Başbakanlık koltuğuna oturan Binali Yıldırım, kentin önümüzdeki süreçte hızlı bir yükselişe geçeceğini ve en kısa zamanda hak ettiği noktaya geleceğini söyledi. İstanbul'un en büyük rakibinin İzmir olduğuna dikkat çeken Başbakan Yıldırım; otoyol, hızlı tren, boğaz köprüleri ve tüp geçit projeleriyle İzmir'in çağ atlayacağını ifade ederek şöyle dedi: "Bu projelerle İzmir'e olan ilgi bir kat daha artacak."

 
MUTLULUK VERİYOR
İzmir, artık sadece emeklilik hayallerini süsleyen bir kent değil. İnsanların mutlu olduğu, yasayan ve yaşatan bir kent. Ekonominin ve yaşam kalitesinin her geçen gün büyüdüğü izmir'de, birbirinden kaliteli konut ve iş alanları da yükseliyor. Türkiye'nin parlayan yıldızı İzmir, inşaat sektörünün de gözbebeği oldu.

SATIŞLAR ARTIYOR
İstanbul ve Ankara'da konut satışları düşerken İzmir'de yükseliş trendinin devam etmesi, gelecek adına da umut veriyor. İzmir hem yapana hem de alana kazandırıyor. Türkiye'nin ünlü inşaat firmaları da İzmir'e gelerek başarılı , projelere imza atıyor.

Posta Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181