İzmir Karabağlar'a kimlik kazandıracak projeler!
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun, hem belediye projelerini anlatmak, hem de soruları yanıtlamak amacıyla katıldığı semt merkezlerinde kadınlarla kahvaltı buluşmaları başladı. Etkinliğin ilk durağı Esendere Semt Merkezi olurken, Toplantıda konuşan Başkan Selvitopu, Karabağlar'a kimlik kazandıracak projeleri hayata geçireceklerini vurguladı ve bu projelerin Karabağlar'ın geleceğine yön vereceğini söyledi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği buluşmada, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu'nu çok sayıda kursiyer kadın karşıladı. Samimi bir ortamda geçen ve kadınların yöresel lezzetler sunduğu kahvaltıda Başkan Selvitopu, kadınların sorularını yanıtladı, projeler hakkında bilgiler verdi.

KADINLAR SAHİPLENDİ
Semt merkezlerine önem verdiklerini ve şu anda yedi olan semt merkezi sayısını arttırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Selvitopu semt merkezlerini kadınların sahiplendiğinin altını çizerek, "Tahsin Yazıcı Mahallesi'nde üç bin metrekarelik yer var. Burayı semt merkezi yapacağız. İçinde nikah, toplantı salonu, otopark gibi bir semt merkezinde ne olması gerekiyorsa olacak. Buna önem veriyoruz. Orası bitince yine kadınlarımız sahiplensin istiyoruz." dedi.

GELECEĞE YÖN VERECEK
Karabağlar'da yakında başlayacak olan 200 yatak kapasiteli kız yurdu, Uzundere'de Gençlik Merkezi, Karabağlar'a yakışacak bir meydan, kentsel dönüşüm gibi projeleri hayata geçirecekleri de vurgulayan Selvitopu, "Karabağlar'a kimlik kazandıracak projelerin peşinde olacağım. Bu projeler Karabağlar kentinin geleceğine yön verecek." dedi.Başkan Selvitopu son olarak SODEM(Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği) sosyal proje dalında geçtiğimiz yıl kurdukları "Kavacık Kadın Kooperatifi" projesiyle Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden ödül aldıklarını belirterek bu projeye çok önem verdiklerini, kooperatife her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Ege Haber Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181