Kayaşehir'de metrekare fiyatları 5 bin lirayı aştı!
2011 yılında metrekaresi bin 500 lira olan daireler ikinci elde 3 bin lira sınırını aştı. Emlak Konut GYO'nun gerçekleştirdiği ihalelerle markalı konut üreticilerinin de ilgisini çeken Kayaşehir'deki lüks dairelerin metrekaresi ise 5 bin lira sınırını aştı. Bölgede bu yıl itibariyle 20'nin üzerinde proje hayat buldu. Makro İnşaat, AK Yapı, Avrupa Konutları, İntaya-EYG-İntes İş Ortaklığı, Bulvar İstanbul'un ardından Tahincioğlu Gayrimenkul de girme kararı aldı.

NİDAPARK KLASİĞİ
İstanbul'un hızla gelişen semti Kayaşehir'e kendi markalarıyla giren Tahincioğlu Gayrimenkul'un Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, projelerinin ortalama yüzde 40 ile yüzde 150 prim yaptığını söyledi. Tahincioğlu, konutla başlayan süreçte Palladium AVM'yi de açarak bölgenin geleceğine olan güvenlerini göstereceklerini vurguladı. Emlak Konut GYO güvencesiyle 'Nidapark Kayaşehir' projesinde satışların başladığını anlatan Tahincioğlu," Ön kampanyamızda 2 bin 443 konuttan 216'sını sattık. Proje tamamlanana kadar yüzde 40 prim yapmasını öngörüyoruz" dedi.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181