Kıbrıs Girne ev fiyatları!
Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından yayımlanan rapora göre Kıbrıs Girne ev fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

KKTC Gayrimenkul Sektörü Analizi Raporu kapsamında Kıbrıs Girne ev fiyatları detayları belli oldu. Dairelerin genelde 3+1, 2+1, 1+1 olarak konut piyasasında yer aldığı Kıbrıs'ta lüks villa 200 metre üzeri özel yüzme havuzu, geniş bahçe ve 3 yatak odasından fazla özelliği barındıran villa modeli olarak tanımlanıyor.

Son 3 yıl içerisinde inşa edilmiş daire modelleri olan lüks dairelerin bulunduğu Kuzey Kıbrıs'ta standart daire bina yaşı 10 yıl ve üzeri olan kapalı alan büyüklüğü ortalama 75 metre ile 130 metre olan daire modelleri olarak tanımlanıyor.

Konut sektöründe Kuzey Kıbrıs’ta öncü durumda olan Girne kira getirisi ve satış karı açısından en yüksek rakamlara ulaştıran bölge olup her türlü emlak işleminin en yoğun olan yer olarak kabul ediliyor.

Kıbrıs ev fiyatları Girne detayları;


Kıbrıs ev kiraları Girne detayları;


Kıbrıs Girne arsa fiyatları detayları;


Kıbrıs arsa fiyatları için tıklayınız
Kıbrıs kiralık ev fiyatları için tıklayınız
Kıbrıs konut fiyatları için tıklayınız

Kıbrıs Girne ev fiyatları detaylarını sizler için derledik. Kıbrıs Girne konut fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden alıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181