Maslak'ta son 3 yılda 10 bin konut teslim edildi!
İstanbul Maslak, 25 yıldır yüzlerce firma ve on binlerce beyaz yakalı çalışana ev sahipliği yapıyor. Bölgede daha 2-3 yıl önceye kadar lüks konut alternatifi fazla yoktu. Maslak, Seyrantepe ve AyazağaCendere'de hayata geçen yeni konut projeleri ile 3 yılda 10 binden fazla lüks konut teslim edildi. Yularca tek proje olarak kalan Mashattan'dan sonra; Ağaoğlu My Home Maslak, Vadistanbul, 42 Maslak, Ağaoğlu 1453, Eclipse, Maslak Spine Tower gibi rezidans projeleri peş peşe teslim edildi.

KONUT STOĞU 2 KATINA ÇIKTI
18 yıldır Ağaoğlu projelerinde hizmet veren REMAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı, Maslak 1453te de Ağaoğlu ile çözüm ortaklığına devam ediyor. Selami Arpacı, Maslak 1453'te teslimlerin başlamasıyla bölgedeki markalı konut stoğunun bir anda 2 katına çıktığını söyledi. Arpacı, "25 yıldır iş merkezi diye anılan Maslak, markalı konutta da önemli bir adres oldu. Plazalar bölgesinde, gündüzleri yüzbinlerce çalışan koştururken, akşamları 2 dakika mesafede rezidanslardan çocuk sesleri yükselmeye başladı" dedi.

EVLER ÇOĞALIYOR
Selami Arpacı, son 2-3 yılda teslim edilen projelerle Maslak'ın konut ihtiyacını da karşılayan bir merkez olduğunu söyledi. Arpacı, "Seyrantepe, Ayazağa, Cendere Vadisi, Poligon, Reşitpaşa gibi komşu bölgelerdeki kentsel dönüşümlerle bölge kabuk değiştiriyor. Maslak, bu dönüşümün tam merkezinde" dedi.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181