Piyalepaşa eskisinden de değerli!
İstanbul Beyoğlu'nda yer alan bölgelerden biri olan Piyalepaşa'da ev ve arsa fiyatları hızla yükseliyor. Bölgede dönüşüm etkisini iyice göstermeye başladı.

Değeri tekrar anlaşıldı
Bölgenin en büyük projesi 'Piyalepaşa'nın genel müdürü Kaan Yücel, Piyalepaşa'nın eskiden de değerli olduğunu söyledi. İstanbul'un her dönem tek merkezinin Taksim olduğunu belirten Kaan Yücel, "Taksim, ticaret merkeziydi. Zamanla İstiklal, Odakule, Karaköy ve Galata gelişti. Piyalepaşa ise hep Taksim'in kenarında kaldı. Biraz unutuldu, çarpık yapılaşma oldu. Ama artık buranın da değeri anlaşıldı" dedi.

15 bin lirayı görecek
Beyoğlu'nda son olarak Karaköy'ün doyuma ulaştığını söyleyen Yücel, "Şimdi bu akımı Dolapdere ve Piyalepaşa'da görüyoruz. Çok sayıda otel açıldı. Yeni projeler ve sanat galerileri geliyor. Bölge hızla gelişiyor. Yeni projelerde metrekare fiyatları 10 bin lira seviyesinde. Biz 7 bin 700 liradan satışa başlarken, şu an 11 bin lirayı gördük. Proje bitiminde 15 bin lira olacak." diye konuştu.

Alışveriş sokağı geliyor
Kaan Yücel, bölgenin gelişiminde ulaşım kolaylığının da olduğunu belirtti. Bu gelişimi destekleyecek şekilde alışveriş sokağı yaptıklarını dile getiren Yücel şunları söyledi: " Polat markasının 60 yıllık tesrübesi ile İstanbul'un en eski semtlerinden Piyalepaşa'da hayata geçirdiğimiz Piyalepaşa istanbul'da alışveriş sokağı yapıyoruz. 550 metrekare uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki alışveriş sokağında ulusal ve uluslararası 120 mağaza yer alacak."

Şehir merkezinin en yeni mahallesi
Piyalepaşa İstanbul, konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar 760 konut ve 190 rezidans var. Konutların satış fiyatı yaklaşık 837 bin liradan, rezidanslarm ise 700 bin liradan başlıyor. Yatırım tutarı ise 800 milyon dolar. Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018'de başlayacak.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181