Unutulmuş alt merkezler alıcıya kazandıracak!
İstanbul'un merkez semtlerinin çok gelişeceğini söyleyen Altan Elmas, "Bir de ana merkezlerin yanı başında unutulmuş alt merkezler var. Mesela Kağıthane, Eyüp, Bayrampaşa ve Topkapı. Bu bölgeler hızla merkez haline gelecek ve alıcılarına kazandıracak" dedi.

Yeni konut bölgelerinden de konut almanın isabetli olacağına dikkat çeken Elmas şu tüyoları verdi, "Kayabaşı'nı örnek verebilirim. Bölgede 3 sene önce metrekaresi 2 bin lira olan fiyatlar bugün 4 bin 500 liraya çıktı. Ispartakule ve Haramidere de böyle. Haramidere'ye bakıp Kayabaşı'nın 5 sene önceki halini görebilirsiniz. Bugün tercih edilmeyen bölge, tıpkı Kayabaşı gibi çok değerlenecek."

Anadolu yakasına da değinen Elmas, "Bu yakada E-5 ve Şile yolu olmak üzere iki hat oluştu. Üsküdar'dan başlayıp, Sultanbeyli'ye kadar olan hat değerlenmeye devam ediyor. Bu gelişimi Çekmeköy ve Sancaktepe'de gördük. Sıra Sultanbeyli'de. 2020'ye kadar bölge gelişecek. Bugün Sultanbeyli gibi yeni yapılaşmanın olduğu bölgeden konut alanlar 5 sene sonra kazanmış olacak" dedi.

Konut alırken metroya dikkat
Metro projelerinin bölgelerin kaderini değiştirdiğini vurgulayan Altan Elmas, "Metro güzergahmdaki konutların fiyatları arttığı gibi kiralık konutlara da talep yüksek oluyor" dedi. İşte Elmas'ın önerisi, "Ev alacaksanız metro akslarını takip edin. Ulaşım Müdürlüğü'nün haritalarına bakıp, önümüzdeki dönemde nerelere metro hattı yapılacağına bakın. Gelişecek bölgeleri de görmüş olursunuz."

Gölbahçe'de fırsat var

2016'da Sancaktepe, Topkapı, Koşuyolu, Ümraniye ve Sultanbeyli'de 6 yeni proje hedefleyen Sur Yapı, Mart'ta Sultanbeyli Gölbahçe Evleri'ni satışa çıkardı. Sur Yapı, Idilia ve İlkbahar Evleri'nden sonra Sultanbeyli'de bu kez Gölbahçe Evleri'ni yapıyor. 6 blokta 227 daireye yer verilen Gölbahçe'de satışlar sürüyor. 2+1 70 metrekare daireler, 1+1 fiyatına yani 275 bin liradan satılıyor. 60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu projede tamamı peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansman indirimine ek yüzde 10 indirim daha sağlanacak. Şirket öte yandan Beykoz, Ataşehir, Gaziosmanpaşa ve Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

'Konut fiyatları artıyor faizleri beklemeyin'


ISPARTAKULE'YE SÜRPRİZ
Sur Yapı, yeni dönemde Ispartakule'de proje inşa edecek. Yeni projenin müjdesini veren Altan Elmas, yaklaşık 200 milyon liralık yatırım değerine sahip olacak projede 350 daire ve mağazaların yer alacağını belirtti.  

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181