Yatırımcıların yeni adresi Torbalı!
Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Ocak-Ekim 2017 dönemini kapsayan konut satış verilerine göre Torbalı, en çok ev satılan ilçeler ve konut adedi sıralamasında 4"üncü sırada yer aldı. Buca, Karşıyaka ve Karabağlar'dan sonra en yüksek gayrimenkul satışlarının yapıldığı Torbalı, İstanbul ve Ankara'dan da büyük grupların yatırımlara başladığı bir bölge oldu. Bölgedeki arsa sahiplerinin gayrimenkullerini satma konusunda aceleci davranmamasını öneren gayrimenkul uzmanları, konumu, ulaşım rahatlığı ve arazi yapısı olarak gelişime çok uygun olan ilçedeki arsa fiyatlarının gün geçtikçe yükselme trendine geçtiğini bildirdi.

LÜKS KONUTLAR YÜKSELİYOR
Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı Ayrancılar bölgesindeki İZBAN, otoban gibi ulaşım olanakları, sanayileşme ve buna paralel olarak artan konut ihtiyacıyla birlikte özellikle son 1 yılda arsa fiyatlarının yükseldiğini belirtti.

Büyük Torbalı Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181