'Zekeriyaköy'de 2 bin dolarlık evler 5 bine çıktı!'
Avrupa Yakası ilçesi Zekeriyaköy'de konut fiyatları 700 bin ile 2 milyon lira arasında değişiyor. Arsa metrekareleri ise 2 bin dolara kadar çıkıyor. Uzmanlar, bu fiyatların bölgeden geçen 3. Boğaz Köprüsü'nün açılmasıyla artacağını söylüyor. ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, bölgede ev fiyatlarının yıllar içinde arttığını söyledi. Baygan, "Zekeriyaköy'de ev fiyatları 2013'te yüzde 26, 2014'te yüzde 23 ve 2015'te yüzde 13 zamlandı. Yani son 3 yılda evler yüzde 75 değerlendi" dedi. Baygan'a göre, bu artışlar durmayacak. 3. köprü ve bağlantı yollarının açılması ve Taksim metro bağlantısının tamamlanmasıyla fiyatlar daha da artacak.

'2 BİN DOLARLIK EVLER 5 BİNE ÇIKTI'
Ortadoğu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Zekeriyaköy'ün 3. köprü, 3. havalimanı ve 5 yeni tünel yapılacağının duyurulmasından sonra yüzde 100 prim yaptığını belirtti. Gür, "Bölgedeki Merkez Zekeriyaköy projemize başladığımızda konutların metrekaresi 2 bin ile 2 bin 500 dolar civarındaydı Bugün fiyatlar 5 bine çıktı.'' dedi. 

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181