Mudurnu Belediyesi rayiç bedel sorgulama!
Mudurnu belediyesi rayiç bedel sorgulama işlemleri ile sahibi olduğunuz gayrimenkulun o yıla ait rayiç bedelini öğrenebilirsiniz. Belediyeler tarafından verilen hizmete göre arsa rayiç bedelini yada konut rayiç bedelini online olarak sorgulanabilmekte.

Rayiç bedel konusunda bilinmesi gereken husus gayrimenkulun piyasadaki alım satım değeri olan rayiç bedelinin, piyasada geçerli olan değer ve emlak vergisini esas alan değer olmak üzere ikiye ayrıldığıdır. 

Emlak vergisi rayiç bedeli; mülkün minimum yani en düşük değeri ile hesaplanmaktadır. Yani mülkün piyasa değerinin altında bir rakamı işaret eder.

Tüm rayiç bedel sorgulamalarında ve Mudurnu belediyesi rayiç bedel sorgulama işleminde; sorgulama ekranına mahalle adı, sokak adı ve ilgili yılım yazmanız yeterli olmaktadır.

Mudurnu belediyesi rayiç bedel sorgulama ekranı için tıklayınız.

Rayiç bedel nasıl hesaplanır? sorusunun cevabı için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181