Bolu Mengen 3. etap TOKİ sözleşme imzalama tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ​Bolu Mengen 3. etap Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

252 konutluk Bolu Mengen Beşler Mahallesi 3. Etap Projesi kapsamında inşa edilen Bolu Mengen 3. etap Toki sözleşme imzalama tarihi asil hak sahipleri için 23 Eylül 2020 - 14 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacak. 


Sözleşme imzalamada gerekli belgeler ;
-T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. kimlik numarası,
-Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için düzenlenmiş, "Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir." Veya "Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir." İfadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin nüfus cüzdanı veya yerine geçen belge.
-(2+1) tipi konut alıcıları, belediyemiz tarafından imzalatılan Başvuru Formunun fotokopisini ibraz ederek sözleşme imzalayacaklardır.

Bolu Mengen 3. etap Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için derledik. Bolu Mengen 3. etap Toki ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181