Göynük TOKİ 2. etap başvuruları başladı!
2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu Göynük TOKİ 2. etap başvuruları başladı.

Göynük Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Göynük TOKİ 2. etap başvuruları toplanmaya devam ediyor. Bolu'nun Göynük ilçesinde hayata geçirilen projede çalışmalar hızla sürüyor.

Başvuru ile kuraya katılmak isteyen kişilen başvuru bedelini T.C Ziraat Bankası Göynük Şubesine yatırması gerekiyor. Göynük TOKİ 2. etap başvuru bedeli 2+1 konutlar için 2000 TL 3+1 konutlar için 4000 TL olarak belirlendi.

Göynük Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde; Göynük Belediye Başkanlığı ve T.C TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile ilçemiz de yapılacak olan 2. Etap Toki Toplu Konut projesi başvuruları başlamıştır.

İsteklilerin yapılacak kuraya katılabilmek için T.C Ziraat Bankası Göynük Şubesine 2+1 konutlar için 2000 TL 3+1 konutlar için 4000 TL başvuru bedelini 14 Haziran 2018 Perşembe günü mesai saati sonunda kadar yatırmaları gerekmektedir.
2+1 Daireler için ortalama tahmini yaklaşık satış fiyatı 162.000.00 TL
3+1 Daireler için ortalama tahmini yaklaşık satış fiyatı 242.000.00 TL’dir

Başvuru şartları belediyemizin www.goynuk.bel.tr resmi web sitesinde ve belediye ilan panomuz da halkımızın bilgisine sunulmuştur.

Göynük TOKİ 2. etap fiyatları için tıklayınız.

Göynük TOKİ 2. etap başvuru tairihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181