Burdur kentsel dönüşüm kira yardımı 2019!
Her sene yeniden düzenlenerek belirlenen Burdur kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 bilgisini sizler için araştırdık.

Burdur'da yaşanayan kişiler tarafından merak edilen Burdur kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 bilgisi belli oldu. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 Burdur ne kadar ? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı Burdur 2019 listesi ; 

Malikler için aylık 715, 00 TL ,
Kiracılar için defaten 1.430,00 TL 
Sınırlı ayni hak sahipleri için ise defaten 3.575,00 TL olarak belirlendi. 

2019 yılında yapılacak kira yardımı ödemelerinin şartları 11 Mart 2019 tarihli ve 58166 sayılı Bakanlık Makamı Oluru ile yeniden belirlendi. Yapılan yeni düzenleme ile birlikte kiracılarda ikamet şartı aranacak ancak maliklerde aranmayacak olup, aynı türden en fazla bir bağımsız bölüm için kira yardımı yapılacak.

Kiracı ve sınırlı ayni hak sahiplerinin kira yardımı başvurularının, riskli yapı tespiti için Yapı Kimlik Numarası alınma tarihi itibari ile ikamet şartı aranarak değerlen​dirilecek.

Burdur kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181