Burdur Çavdır TOKİ Evleri'nde 104 konutun ihalesi yapıldı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur’un Çavdır İlçesi’nde 3. etapta inşa edilecek 104 konutun ihalesi yapıldı.

18 Haziran 2018, Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Yükseklikleri zemin+4 olan konutların 62’si 2+1, 42’si ise 3+1 planında inşa edilecek. Modern mimari ve geleneksel mimarinin sentezlendiği projede; zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, ahşap görünümlü kaplamalar,  kemer formlu blok girişleri, söve ve kat silmeleri ile farkındalık yaratıldı.

TOKİ, kent ve kırsal alanda herkese yeterli ve yaşanabilir konut sahibi olmasında öncü ve destekleyici rol üstlenmekle birlikte, modern yaşamın gerektirdiği sosyal ve teknik özelliklere sahip konutlar inşa ediyor.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rahşan demir 6 yıl önce

burdur karamanlı da yapılan toki konutları mimari yapısıyla ince işçilik beni hayran burakdı dilerim aynı işçilik burdurun çavdır ilçesinde de görmek isterim

banner182

banner181