Burdur TOKİ açık satış Temmuz 2019!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Burdur Toki açık satış Temmuz 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Burdur Toki açık satış Temmuz 2019 detayları şu şekilde;
21 adet 2+1 alt gelir grubu ve 31 adet 3+1 orta gelir grubu konuttan kalan 7 adet konutun kurasız satışlarının detam ettiği Burdur Çavdır Toki satışları 13 Mayıs 2019 tarihinde başladı ve 30 Eylül 2019 tarihine kadar devam edecek. Burdur Çavdır 3. Etap projesi kapsamında inşa edilen Burdur Çavdır Toki evleri satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Çavdır/Burdur şubesi tarafından yürütülecek.

3 adet konuttan kalan 1 adet konutun kurasız satışlarının devam ettiği Burdur Gölhisar TOKİ satışları 16 Temmuz 2019 tarihinde başladı ve 30 Eylül 2019 tarihine kadar devam edecek.

Burdur toki satılık daireler listesi şu şekilde;


Burdur Toki açık satış Temmuz 2019 detaylarını sizler için derledik. burdur toki evleri satılık ve burdur da satışa sunulan toki evleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181