Ahmet Atış “Kentsel dönüşüm ile köklü çözümler üretmeliyiz”
2017 Bursa Gayrimenkul Fuarı katılımcıları arasında yer alan Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, gayrimenkul fuarı ve kentsel dönüşüm uygulamaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bursa’daki riskli yapı stoğuna da dikkat çeken Ahmet Atış, kentsel dönüşümün fırsata çevrilmesi gerektiğini söyledi.

Atış yaptığı açıklamada; "Kentsel dönüşüm başta vatandaşlarımız olmak üzere her kesim için yeni bir fırsat oluşturuyor. Ancak fırsat olduğu kadarda riskli bir süreç. Hak sahiplerine de bu aşamada büyük iş düşüyor. Görüşme yaptıkları firmaları iyi bir araştırma sürecinden geçirerek işin yapılabilir olma ihtimalini değerlendirmeleri gerekiyor. Aksi halde birçok sorunla karşı karşıya kalınabilir” dedi.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181