Atış Yapı 3 ödülle yıldızlaştı
Bursa'daki inşaat ve gayrimenkul yatırımlarını teşvik etmek ve sektöre katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları Gayrimenkul Ödülleri 2016 yarışmasına katılan ve yarışmadan üç ödülle ayrılan Atış Yapı,"Bölgesine Değer Katan Proje dalında Sapphire Yunuseli, Kentsel Dönüşüm Özel Ödülü kategorisinde Atış Premium ve Geleceği Yıldızı kategorisinde Atış Yapı markasıyla birinci olarak önemli bir başarıya imza attı.

ATIŞ YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET ATIŞ,"ÖDÜLLER MOTİVASYONUMUZU ARTTIRDI"

Seçkin ve birbirinden değerli isimlerden oluşan jürinin değerlendirmeleri sonucunda alınan ödüller hakkında açıklama yapan Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, alınan ödüllerden dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Ahmet Atış yaptığı açıklamada,"Kurum olarak öncelikli ilkemiz her daim kaliteli yaşam alanları üretmektedir. Bu prensipten yola çıkarak tüm çalışmalarımızın insan odaklı ve kaliteli bir yaşama yönelik olmasını planladık. Geldiğimiz son aşamada bu planlarımızın gerçekleştiğini görüyor ve bundan gurur duyuyoruz. Şehrin Yıldızları 2016'da aldığımız bu ödüllerde bizleri ayrıca motive etti. Umuyoruz ki hem sektörümüz hem de kentimiz için daha da iyi işlere imza atacağız. Bizlere bu ödülü layık gören değerli jüri üyelerine ve projelerimize büyük ilgi gösteren konut alıcılarına ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

İnşaat sektörünün önde gelen markalarının en üst düzeyde katılım sağladığı ve sunuculuğunu Özlem Yıldız'ın yaptığı gece, ödül kazananların sahnede gerçekleştirdiği toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181