Atış Yapı CNR Emlak Fuarı'nın yıldızı oldu!

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün ilk ve en büyük fuarı olan CNR 4. Emlak-Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı" bugün başladı. CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşen ve 20 Kasım'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak emlak fuarı Türkiye'nin önde gelen inşaat firmaları ve emlak ofislerinin katılımıyla kapılarını açtı.

CNR Expo Emlak Fuarına katılarak Bursa'yı temsil eden Atış Yapı, açmış olduğu stantta Osmangazi ilçesindeki Soğanlı kentsel dönüşüm projesi olan Atış Premium maketiyle yer alıyor. Türkiye'nin en iddialı yatay mimari projeleri arasında gösterilen ve birçok kentsel dönüşüm projesine rol model olan Atış Premium projesinde toplam 420 konut ve 83 ticari alan bulunuyor. 

KATILIMCILARDAN ATIŞ PREMIUM PROJESİNE TAM NOT

Fuar kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen CNR İstanbul Emlak Zirvesi'nde ise Türkiye'nin lokomotif sektörleri olan gayrimenkul ve inşaatta küresel ve bölgesel gündem masaya yatırıldı. Zirvede Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki potansiyeli yabancı yatırımcılarla paylaşıldı.

Fuara, kurumsal ve bireysel bazda binlerce profesyonel ziyaretçi akın ederken, yerli-yabancı yatırımcıların yanında firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen çok sayıda konut alıcısı da büyük ilgi gösterdi. Atış Premium projesini yakından inceleyen katılımcılar projenin mimari yapısı ve sosyal donatı alanları ile örnek bir kentsel dönüşüm projesi olduğunu dile getirdi.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181