Bakyapı'dan Bursa'ya Dev Yatırım!
Gayrimenkul ve konut inşaatı sektörüne kazandırdığı 45 projeyle Türkiye'nin güvenilir markalarından biri olarak 27'nci yılını geride bırakan Bakyapı, yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. "Huzurlu yaşam alanları" sloganıyla hayata geçirdiği tüm projelerinde bulunduğu bölgeye yüksek katma değer ve prestij katan şirket, 2018 yılında da yeni projeleriyle faaliyetlerini sürdürecek. 2017 yılında başladığı projelerinin yapımını sürdürürken, 2018'de Bursa'da "Prestij Gold" ve "Prestij Park Bulvar" konut projeleri ve "Bakyapı Prestij Optimum Alışveriş Merkezi" projeleriyle yeni yatırımlarına devam ediyor. Böylece devam eden projeleriyle birlikte 2019 yılına kadar 1 milyar 450 milyon TL'lik yatırımla, 300 adedi ticari ünite olmak üzere 4 bin 100 adet Ticari Alan ve Konutu Bursa'ya kazandıracak.

Türkiye'de "Prestij" markasıyla yatırımcılardan tam not alarak konut sektöründe güvenin sembolü haline gelen Bakyapı, bu yıl da hayata geçireceği yeni projelerle binlerce aileyi ev sahibi yapmayı sürdürecek. Sosyal ve toplumsal değerleri ön planda tutan yaklaşımıyla inşa ettiği "Huzurlu Yaşam Alanları"na yenilerini eklemeye hazırlanan şirket, kalkınma hızında Türkiye'den daha hızlı bir gelişim gösteren Bursa'ya yeni projeler kazandırmaya devam edecek.

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör'ün ev sahipliğinde, 25 Nisan Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısında şirketin yeni projeleri kamuoyu ile paylaşıldı. Toplantıda yeni projelerin detaylarını basın mensuplarına aktaran Veysel Bakgör, inşaatı süren projeleri ve şirketin faaliyet alanları hakkında bilgilendirmede bulundu.

3 yılda 1 milyar 450 milyon TL'lik yatırım
Yeni yatırım planlamaları hakkında bilgi veren Bakgör, "Bursa Osmangazi'de satın aldığımız 41.000 metrekarelik arazide "Prestij Park Bulvar" ismiyle, iddialı ve prestijli bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyoruz. 110 milyon TL'lik arsa yatırımıyla Ruhsatını aldığımız 1.100 konut ve 50 işyerinden oluşan bütük bir proje daha yapıyoruz. Ayrıca Bursa Nilüfer Çamlıca'da 300.000 milyon TL'lik yatırım değeri olan donanım ve niteliği, yüksek standartla buluşturduğumuz "Bakyapı Prestij Gold" projesine başladık ve hızla üretim devam ediyor. 252 konuttan oluşan proje dahil tüm projelerimizde örnek dairelerimiz satış ofisimizde gezilebilir. Büyük metrekareli bu konutları akıllı ev konseptiyle donatacağız. Tüm konutlarımızı beyaz eşyadan klimaya tam donanımlı bir şekilde anahtar teslim vereceğiz. Yine Bursa'da 200 milyon TL değerinde "Bakyapı Prestij Optimum" alışveriş merkezi projesine başladık ve imalat hızla devam ediyor. Kiralamalar başladı, kısmet olursa 2019 Nisan ayında açılışını yapacağız. 2017 yılı Nisan ayından itibaren sürdürdüğümüz inşaat çalışmalarıyla birlikte tüm projelerimiz tamamlandığında, 2019 yılı Nisan ayına kadar 1 milyar 450 milyon TL'lik yatırımla, 300 adedi ticari alan olmak üzere 4 bin 100 adet bağımsız bölümü Bursa'mıza kazandırmış olacağız"

Bursa'da büyümeye odaklanacak
Gayrimenkul ve inşaat sektöründe planlı yapılaşmaya yönelik, yatırımcıya prestij ve katma değer kazandıran projeleriyle farklılaşan Bakyapı; devam eden, yapımına başlanan ve hedeflenen projeleriyle öncelikli olarak Bursa'da büyümeye odaklanacak. Bakyapı'nın mevcut projelerinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğine dikkat çeken Bakgör, şu bilgileri verdi:

"Bursa Osmangazi'de hayata geçirdiğimiz Prestij Hayat, Prestij Optimum ve Prestij Elit projelerimizin inşaatı sürüyor. Prestij Optimum'u bu yılın sonunda, Presitj Hayat'ı 2019'un ortalarında teslim etmeyi planlıyoruz. İstanbul Beylikdüzü'nde yatırımcıya kısa bir sürede sağladığı yüzde 100'lük kazanç faktörüyle farklılaşan projemiz "İstanbul Presitj Park"ta kalan son dairemizin satışı sürüyor."

"Sosyal ve Toplumsal fayda sağlamak prensibi ile Bakyapı heyecanla çalışıyor"
Bakyapı'nın sosyal ve toplumsal faydayı ticari faydanın üstünde tutan yaklaşımı, sadece yatırımcıya değil projelerin yer aldığı bölgeyede değer katıyor. Bugüne kadar Bakyapı imzasını taşıyan tüm projelerinde binlerce aileyi ev sahibi yaparken, yatırımcıların kazançlarına ve projelerin yer aldığı bölgelere değer kattıklarını vurgulayan Veysel Bakgör, "Yatırımcılarımıza vaat ettiklerimizi, her zaman fazlasıyla ve zamanında gerçekleştirerek onların güvenini kazandık. Bugün onlardan aldığımız destek ve güven neticesinde bölgenin konut sektöründe en güvenilir markalarından biri olarak faaliyetimizi sürdürüyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181