Başkan Bozbey; 'Kaçak yapıların hepsi yıkılacak'!
‘Başkan Burada’ projesi kapsamında makamını her hafta Nilüfer’in bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in bu haftaki durağı Alaaddinbey Mahallesi oldu. Günü Alaaddinbey Mahallesi’nde geçiren Bozbey, hem halkla bir araya geldi hem de günlük çalışmalarını Başkan Burada karavanında gerçekleştirdi. Bozbey ilk görüşmesini Alaaddinbey Mahalle Muhtarı Cem Kurt ile karavandaki makamında gerçekleştirdi. Alaaddinbey Mahallesi’ne bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkürlerini ileten Muhtar Kurt, kat artışı talebinde bulundu. Alaaddinbey Mahallesi’nin sürekli gelişen bir mahalle olduğunu belirten Kurt, “Nüfusumuz sürekli artıyor ve mahalle yerleşik alanımız eskiye dayanıyor. Bölgeden göç olmaması ve ailelerin de bir arada yaşaması için yeni yerleşim alanlarına ihtiyacımız oluyor. Mahallemizde iki kat olan imarın, bir kat daha artmasını istiyoruz” dedi. Muhtar Kurt, Nilüfer Sulama Birliği’nin çalışmaları için de Başkan Bozbey’den destek istedi. 

Alaaddinbey Mahallesi’ne gereken önemi her zaman verdiklerini ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, “Bölgedeki 1/25000’lik ve 1/5000’lik imar planlarının değişmesi gerekiyor. Nilüfer Belediyesi olarak, kentimizde bulunan birçok mahalledeki yerleşik alanların genişlemesi konusunda Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne taleplerimizi ilettik. Bu konudaki girişimlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu. Bölgede kaçak yapıyla mücadelenin sürdüğünü vurgulayan Başkan Bozbey, “Alaaddinbey ve çevresindeki mahallelerde hukuka aykırı, imarsız yapılaşmaya kesinlikle iznimiz yok. Bu konuda muhtarlarımız da gereken duyarlılığı gösteriyor. Ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor. Kaçak yapıların tamamı yıkılacak. Bu konuda taviz vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Bozbey, Nilüfer Sulama Birliği’nin çalışmaları için de gereken desteği vereceklerini kaydetti. Gün boyu çalışmalarını Alaaddinbey Mahallesi’nde yürüten Başkan Mustafa Bozbey, kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla da tek tek görüştü.


Nilüfer Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181