Başkan Sargın, aralıksız devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi!
Vatandaşın günlük yaşamda hayatını kolaylaştıracak ve ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara devam eden İznik Belediyesi bu kapsamda birçok alanda, birçok nokta da çalışmalarını sürdürüyor. Gerek Merkezi Hükümet ve gerek Büyükşehir Belediyesi’nden alınan desteklerin yanı sıra İznik Belediyesi ekipleri tarafından da yol yapım çalışmaları, aralıksız bir şekilde devam ediyor. Son olarak ilçenin İpekyolu Caddesi, Mercan Sokak, Yeşil Dağ Sokak, Doktor Enis Bey Sokak, Filiz Sokak, Boncuk Sokak, Marmamara Sokak, DSİ Sokak, Halil Ergün Sokak ve Balıkçı Hasan Sokak'ta yürütülen yol çalışmaları yerinde incelendi.

Yeni Açılan Yollara Sathi Kaplama
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, Özel Kalem Müdürü Engin Semerci, Fen İşleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşların taleplerini dinledi. İlçenin Topkapı Mevkiinde yürütülen sathi kaplama asfalt çalışmaları hakkında da personelinden bilgi alan Sargın yol çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

İlçenin en ücra köşesinden en merkezine kadar birçok farklı alanda çalışmalar yürüttüklerini belirten İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “Mahalle muhtarlarımızın ve hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda nerede hangi hizmete ihtiyaç varsa büyük, küçük demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm bu çalışmalar doğrultusunda vatandaşlarımızın beğenisi ve destekleri bizlerin çalışma azmini de arttırıyor. Tüm hemşerilerime bu destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İznik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181