BEMO'dan kadınlara özel kutlama...
Bursa Emlak Müşavirleri Odası tarafından düzenlenen kadınlar günü kahvaltısı yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Kadın üyelerin büyük ilgi gösterdiği organizasyonda emlak sektöründe görev alan kadın üyeler biraraya gelme fırsatı buldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte açılış konuşması yapan Bursa Emlak Müşavirleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, kadınlar sektördeki önemi hakkında açıklamalarda bulundu. Çelebi,"Kadınlar, dünyanın en nadide varlıklarıdır.Bu çerçevede anne, kardeş ve eş olan kadınlarımızın hak ettiği değeri görmesi herşeyin önünde gelmektedir. Bizler BEMO olarak kadınlara gereken değerin verilmesini istiyor ve kadına yönelik süren şiddetin biran önce son bulmasını temenni ediyoruz" dedi.

BEMO'dan kadın üyelere özel çiçek
Kadınların emlak sektörüne yaptığı katkıları değerlendiren Başkan Çelebi, kadınların emlak sektöründe varolmasının sektör için bir fırsat olduğunu ve bu anlamda sektördeki kadın sayısının arttırılması gerektiğinin altını çizdi. Konuşmasının ardından kadın üyelerine çiçek veren Erdal Çelebi ve yönetimi geleneksel hale gelen kadınlar günü kahvaltısının uzun yıllar devam edeceğini söyledi.

Kadınlardan BEMO'ya tam not
Kadın üyeleri başta olmak üzere emlak sektöründeki kadınların biraraya gelmesini sağlayan BEMO Kadın Kolları Komitesi örnek ev sahipliği ile davetlilerden tam not aldı. Misafirlerinin memnuniyeti için yoğun çaba harcayan BEMO Kadın Kollar Komitesi üyeleri Gönül Üretin Topçu, Yıldız Şevketoğlu ve Nedret Dönmez etkinlik boyunca tüm misafirlerle yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi.


Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deniz 8 yıl önce

güzel kahvaltıydı tesekkurler bemoya..

banner182

banner181