BEMO Üyelerinden Erdal Çelebi'ye büyük destek!

13 Ocak 2018 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu'ndaki Başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan mevcut Oda Başkanı Erdal Çelebi, oda üyeleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Gerçekleştirdiği üye ziyaretlerinde oda üyelerinin sorunları ve yeni dönemde yapılması planan çalışmalar hakkında bilgi veren Çelebi, oda üyelerinin gösterdiği yoğun ilgiden fazlasıyla memnun...

Oda Başkanlığı süresince bir çok önemli projeye ve ilke imza atarak bu alanda ciddi bir atılım sağlayan Erdal Çelebi, özellikle sektör temsilcilerinin son yıllardaki ana sorunları başta olmak üzere emlak sektörünün geleceğine yönelik ürettiği projeler ile üyelerin takdirini kazanmıştı. 

Emlak sektörünün tek çatı altında toplanarak, daha kurumsal bir anlayış ile eğitim odaklı gelişim programları düzenleyen Bursa Emlak Müşavirleri Odası, bu alanda da Türkiye'nin en aktif odaları arasında yer almayı başardı.

Özellikle "Yeni Emlak Yasası ve Kayıt Dışı Emlak Hizmetleri" ile yaptığı mücadele ile tüm kesimlerin desteğini alan BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, yeni dönem de birbirinden önemli projeler ile emlak sektörüne katkı sağlamayı amaçladığını dile getiriyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181