Bozbey 'Atlas Mahallesinin geleceğini şekillendireceğiz'!
Başkan Burada projesi kapsamında Nilüfer’in bütün mahallelerine giderek gün boyu vatandaşların taleplerini dinleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu hafta Atlas Mahallesi’ni ziyaret etti. Makamını Atlas Mahalle Meydanı’na taşıyan Bozbey, ilk olarak Mahalle Muhtarı Abdullah Arslan ile görüştü. Atlas Mahallesi’nin Nilüfer’in en köklü mahallelerinden biri olduğunu kaydeden Başkan Bozbey, “Atlas Mahallesi son yıllarda rağbet gören mahallelerimizin başında geliyor ve bölgede nüfus artışı başladı. Doğal güzellikleriyle ünlü olan bu mahallemizde gerekli alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yaparak, Atlas’ın geleceğini sorunsuz olarak şekillendireceğiz” dedi.

Mahallede yaşanan kent merkezine ulaşım sorunun çözülmesi için de Bursa Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçeceklerini söyleyen Mustafa Bozbey, “Ulaşım bölgede önemli bir sorun. Buradaki 4 mahalleyi de ilgilendiriyor ve Çalı Mahallesi bağlantı yolunun daha sağlıklı yapılması için Büyükşehir Belediyesi ile irtibata geçerek üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz” diye konuştu.

Atlas Mahallesi Muhtarı Abdullah Arslan da, Nilüfer Belediyesi’nin hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, mahallede parke taşı ve tretuvar sorununun bir an önce çözülmesini istedi. Gün boyunca çalışmalarını Başkan Burada Karavanı’nda sürdüren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahallede incelemelerde de bulundu. 

Nilüfer Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181