BTSO 1 ayda 3 ayrı fuara çıkarma yaptı!
BTSO'nun makro projelerinden birisi olan Küresel Fuar Acentesi Projesi hız kesmiyor. KOSGEB'in de destekleriyle 2015 yılında düzenlenen 33 fuar organizasyonuna bin 500 üyesini taşıyan BTSO, 2016 yılında da sektörlerin en prestijli fuarlarına organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor. Proje kapsamında Mart ayında Almanya ve İtalya'da düzenlenen 3 ayrı fuar organizasyonuna katılım sağlayan BTSO üyeleri, sektörlerindeki gelişmeleri yakından takip etme fırsatı yakaladı. İtalya'nın Milano şehrinde düzenlenen MCE Mostra Fuarı, iklimlendirme teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren firmaları bir araya getirdi. İki yılda bir düzenlenen fuara BTSO üyeleri yoğun katılım gösterdi.

Sektörün en önemli fuarı olarak gösterilen organizasyona BTSO 36. Komite ve Heyet Başkanı Ömer Kaya başkanlığında katılan BTSO heyeti, sektörlerindeki rekabeti daha iyi tanıma imkanı buldu. Proje ile BTSO üyeleri Mart ayında Almanya'da düzenlenen iki ayrı fuarı ziyaret etme imkanı yakaladı. Kozmetik sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi İlker Duran başkanlığında Dusseldorf şehrinde düzenlenen Beauty Dusseldorf Fuarı'nı, aydınlatma ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri ise Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Umutkan başkanlığında Frankfurt'ta düzenlenen Lihgt&Building Fuarı'nı mercek altına aldı. Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında BTSO tarafından düzenlenen fuar organizasyonlarına KOSGEB de destek sağlıyor. KOSGEB tarafından proje kapsamındaki fuar organizasyonuna katılan firmaların ulaşım, konaklama, tercümanlık, rehber ve fuar giriş ücretleri için 2 bin TL'ye kadar yüzde 50 oranında destek sağlanıyor.

Bursa'da Meydan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181