Bursa'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait konutlar satışta!
Turyap Holding tarafından Bursa'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait konutlar satışa çıkarıldı.

Bursa Osmangazi'de hayata geçirilen Botanik 224, Yükselen Park ve Atış Premium projelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait teslime ve tapu devrine hazır konut ve işyerleri Turyap aracılığı ile satışa sunuldu. Projelerde 2+1, 3+1, 4+1 daireler ve 40 metrekareden 217 metrekareye değişen cadde üstü ticari gayrimenkullerin satışları gerçekleştirilecek.

Teslime hazır olan bu 3 projede 154 bin TL ile 430 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan konutların yanı sıra cadde üstü mağaza ve dükkanlar da 295 bin TL’den başlıyor. Kredi Kartı ile "ön teminat bedeli" ödeme olanağı sunulan projelerde, 1000 TL ön teminat bedeli kredi kartı ile ödenebiliyor. Ön teminat bedelinden sonra 15 gün içerisinde yüzde 25 peşinat ödeniyor. Projelerde kalan tutar 23 ay boyunca ayda 1000 TL ödenerek ev sahibi olunabiliyor. 23 ayın sonunda kalan tutar ise 24. ayda isteğe göre nakit ya da mortgage kredi kullanılarak tamamı kapatılıyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181