Bursa emlak sektöründe hareketli günler
Başta İstanbul - İzmir Otoyol projesi olmak üzere kent genelinde yaşanan yatırımlar nedeniyle değeri hızla artan Bursa'da emlak sektöründe yüzler gülmeye başladı.

Yenişehir için yapılması planlanan otomotiv test merkezi, yeni sanayi yatırımlarının odak noktası olması beklenen Batı OSB projesi ve Bursa'ya değer katacak olan turizm yatırımları ile hareketli günler yaşayan Bursa emlak sektörü için en önemli dinamiklerden birisi de kentsel dönüşüm olarak görülüyor.

Riskli yapı stoğunun en çok yoğun bulunduğu kentlerin başında gelen Bursa'da kentsel dönüşüm projelerinin her geçen gün artması ile beraber ortaya çıkan emlak talebi sektör temsilcilerini mutlu etmeye başladı. Kentsel dönüşüm kapsamında evlerini tahliye eden vatandaşların bir çoğunun geçici barınma ihtiyacı için talep ettiği kiralık konutların yanı sıra eski evini satarak yeni bir konut edinmek isteyenlerin sayısı da artarak devam ediyor.

Kiralık ve satılık daire ihtiyacının her geçen gün arttığı Bursa'da vatandaşların ilk tercih ettiği bölgelerin başında ise Nilüfer geliyor.

Özellikle Nilüfer'de kiralık daire ve Nilüfer'de satılık daire arayışının artış göstermesini yorumlayan emlak uzmanlarının ortak görüşü ise; 2015 yılında yaşanan talep artışının 2016 yılında da devam edeceği yönünde.

Utku Çalışkan / Emlaksayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181