Bursa Geçit kavşağına yeni düzenleme!
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama göre; Mudanya karayolu üzerinde yapılan düzenlemeler nedeniyle Bursa istikametine dönüş yapacak araçlar Geçit Kavşağı yerine Bademli ve Emek Köprülü Kavşaklarına yönlendiriliyor.

Bursa’da ulaşım sorununa köklü çözüm üretmek amacıyla yeni yollar, köprü ve kavşaklar ile raylı sistem yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan trafiğin zaman zaman tıkanma noktasına geldiği bölgelere de alternatif çözümler üretiyor. Bursa – Mudanya karayolu üzerindeki Teknik Malzeme Geçit Kavşağı da doğu - batı aksına dönüş yapan araçlar nedeniyle günün büyük bölümü düğümlenme noktasına gelirken, Emniyet Müdürlüğü’nden gelen talepler üzerine de konu son UKOME toplantısında ele alındı.

Trafiğin tıkanmadan seri şekilde kuzey güney aksında akması amacıyla alınması gereken önlemlerin ele alındığı toplantı sonunda, kavşağın doğu – batı dönüş akslarının trafiğe kapatılması kararlaştırıldı. Karara göre dönüş yapacak araçlar Bademli Kavşağı ile Emek Kavşağı’na yönlendiriliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181