Bursa Nilüfer İzzet Şadi Sayarel Huzurevi yakında açılıyor!
Demokrasi, özgürlük, katılımcılık, sosyal belediyecilik, eşitlik ve vicdanın kenti Nilüfer, örnek bir proje olan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi’nin yaşama geçirilmesine hazırlanıyor. Nilüfer Belediyesi ve hayırsever iş adamı İzzet Şadi Sayarel tarafından Çamlıca Mahallesi’nde inşa edilen İzzet Şadi Sayarel Huzurevi kentteki önemli bir ihtiyacı daha giderecek. İncelemede Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı da Fen İşleri Müdürü Gonca Höyüklü ile birlikte hazır bulundu.

Bozbey, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte Bursa’nın önemli bir ihtiyacını daha karşılanacağını söyledi. Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydeden Mustafa Bozbey, kaba inşaatın kısa sürede tamamlanacağını ve hemen ardından tefrişatın başlayacağını anlattı. Başkan Bozbey, “Huzurevinin kısa sürede faaliyete geçmesini planlıyoruz. Hayırsever İzzet Şadi Sayarel’e böylesine önemli bir hizmete katkı sunduğu için teşekkür ediyorum. Bu tür tesislere inanılmaz ihtiyaç var ve bu ihtiyacı fark eden iş adamımız ile birlikte da böyle bir tesisi Nilüferimize, Bursamıza kazandıracağız” dedi.

Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi, Çamlıca Mahallesi’nde, mülkiyeti Nilüfer Belediyesi’ne ait 3 bin 500 metrekarelik alanda inşa ediliyor. Yaklaşık 200 kişinin yararlanacağı tesisin en kısa sürede hizmete girmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Nilüfer’in ilk huzurevi olan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi de geçtiğimiz yıl Mayıs ayında hizmet vermeye başlamıştı.

Nilüfer Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181