Bursa'nın projeleri dünyaya tanıtıldı!
Bursa'nın projeleri Fransa'da tanıtıldı. Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün uluslararası en büyük fuarı olan MIPIM sona erdi. Fuarda Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile açılan stantta üç gün boyunca yerli ve yabancı yatırımcılara Bursa tanıtıldı. Fuarda, üç gün içinde 80'i aşkın uluslararası yatırımcı kuruluşla görüşme yapıldı.

AJDERHANYAN SÖZ VERDİ
Fuar kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Emlakçılar Konfederasyonunun toplantısında, gayrimenkul sektöründeki süreç izlenimleri konularında sunum yapıldı ve dünya emlak piyasası, Avrupa'daki gelişmeler ve Türkiye özelindeki fırsatlar dile getirildLToplantmm ardından, Bursa Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar, FIABCI Başkanı Kirkor Ajderhanyan'a plaket takdim etti. FIABCI Başkanı Ajderhanyan, dünya emlak piyasası içinde Türkiye'nin ve Bursa'nın çok özel bir yer tuttuğunu belirterek, yakın bir zaman diliminde Bursa'ya gelerek, başta termal projeler olmak üzere şehrin önemli projelerini yakından inceleyeceğini ve bu projelerin dünyanın her yanından yatırımcılara sunulması için elinden geleni yapacağını söyledi.

BİN PROJE GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Yatırımcı, çözüm ortağı, gayrimenkul yöneticileri, mühendislik firmaları ve kurumlarını bir araya getirerek, gerek vizyonel gerekse operasyonel çözümlere zemin hazırlayan MİPİM fuarında yaklaşık bin adet proje sergilendi. Bursa'nın; Sıcaksu Kentsel Dönüşüm, İpekiş Termal Turizm, Uludağ Kirazlıyayla Sürekli Eğitim Merkezi ve Sur Yapı AVM Rezidans projeleri dünya gayrimenkul pazarına çıkmış oldu. 

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181