Bursa Yunuseli'nde kamulaştırılan 3 binanın yıkımı gerçekleştirildi!
Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’ne hem yeni bir park kazandırmak hem de bölgede trafik sıkışıklığının yoğun olduğu 2. Esen Caddesi’nin genişletilmesi adına bölgede kamulaştırılan 3 binayı yıktı.

Daha yaşanabilir ve modern bir Osmangazi oluşturma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde kamulaştırılan 3 binayı yıktı. 2. Esen Caddesi ve 7. Sakin Sokak’ın birleştiği noktada yer alan binaların yıkılmasıyla birlikte toplam 698 metrekare alan elde edildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bürokratlarıyla birlikte yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dündar, yıkımların ardından 2. Esen Caddesi’ni genişletirken bölgeye bir de park kazandıracaklarını ifade ederek, “Yunuseli, Hamitler ve Güneştepe Mahalleleri Osmangazi’nin gelişim bölgesi. Planlı yapılaşma bu bölgelerde düzgün bir şekilde devam ediyor.

Osmangazi Belediyesi olarak bölgedeki altyapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Şuanda Yunuseli’nde 20 metrelik yol üstünde kalan binaların yıkılarak yol açma çalışması yapıyoruz. Burada daha önceden yapılmış olan ve yolda kalan yapıları yıkarak hem bölge trafiğini rahatlatıyoruz hem de bölgenin gelişimine katkı sağlıyoruz. Ayrıca kamulaştırmalar sonucu elde ettiğimiz bu alana bir de park inşa edeceğiz. Bu çalışma Yunuseli Mahallemiz’e hayırlı olsun” dedi.

Osmangazi Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181