Büyükşehir'den İnegöl'e yeni mezarlık!
Yaşanan yoğunluk nedeniyle mezarlık sıkıntısı yaşayan İnegöl Belediyesi’nin imdadına Büyükşehir Belediyesi yetişti. Hamzabey Mahallesi’nde 100 dönümlük alanda yeni mezarlık için düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2 ay sürecek inşaat aşamasının ardından bölgeye definlerin yapılabileceğini söyledi.

İnegöl’de vatandaşların en önemli ihtiyaçlarından biri olan mezarlık sıkıntısı, Büyükşehir Belediyesi’nin olaya müdahil olmasıyla aşılıyor. Merkezle birlikte bağlı ilçelerin sorunlarıyla da yakından ilgilenen Büyükşehir Belediyesi, Hamidiye Mahallesi Alanyurt bölgesindeki 100 dönümlük alanda başlattığı mezarlık yapım çalışmalarıyla İnegöl’ün bir sıkıntısının daha giderilmesine aracılık ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alt yapı, çevre duvarları, yolları ve defin alanlarıyla Alanyurt mezarlığının hızlı bir şekilde inşa edildiğini söyledi. Yaklaşık 2 ay sonra çalışmaların tamamlanacağını ve defin için uygun zeminin oluşacağını kaydeden Başkan Altepe, “Burası İnegöl’ün bu alandaki yükünü önemli ölçüde azaltacak” dedi. Şu anda 100 dönümlük alanda çalışmaların yürütüldüğünü, ihtiyaç dahilinde yeni mezarlığın büyütülebileceği belirten Başkan Altepe, “Büyükşehir desteğiyle İnegöl inşallah bu konudaki sıkıntısını aşmış olacak. Hamzabey Alanyurt mezarlığımız şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181