Büyükşehir, Kumla sahillerini güzelleştiriyor!
Bursa’nın sahil kenti kimliğini hizmetleriyle daha da öne çıkaran Büyükşehir Belediyesi, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kumla sahillerinde gerçekleştirilen çalışmalarla bölgede yaşayan vatandaşların yüzlerini güldürdü.

Bursa’nın her köşesinde olduğu gibi sahillerinde de yapılan hizmetlerle kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kumla sahillerini özlenen güzelliğine kavuşturdu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, eksikleri giderilen ve gerekli düzenleme çalışmaları yapılan Kumla sahillerinde incelemelerde bulundu.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin sahillere büyük önem verdiğini belirterek, “Bursa, bir sahil şehri ve 115 km’lik sahillerimiz komple elden geçiriliyor. Gemlik ve Mudanya’dan Karacabey sahillerine kadar tüm bölgelerde çalışmalarımız yoğun olarak sürdürülüyor. Tüm bölgede 1/50000’lik planlarımızı yaptık. Artık, sahil ve kumsal temizliği ile ilgili bölgede ihtiyaç duyulan tüm düzenleme ve imalatlar, birer birer gerçekleşiyor. Bu sayede tüm beldelerimiz gerçek anlamda sahil şehri kimliğine bürünüyor. Vatandaşlarımız da denizden daha fazla istifade ediyor” diye konuştu.

Kumla’nın çehresi değişti
Sahillerde deniz yüzeyi temizliği ve eksik yerlere kum takviyesi de dahil olmak üzere tüm çalışmaların yapıldığını ifade eden Başkan Altepe, “Kumla sahili başta olmak üzere sahil yolu caddesinin altyapısından zemin kaplamasına, yaya yollarından ve bisiklet yoluna kadar tüm alanda düzenlemeler yapıldı. Onlarca yıldan sonra Kumla’ya yeni bir çehre kazandırılmış oldu. Sahildeki kırılan betonlar kaldırıldı ve burası kumsala dönüştürüldü. İnsanlar denizin keyfini çıkarmaya başladı. Tüm bu düzenlemeler, aydınlatmalar, çevre ve kumsal düzenlemeleriyle artık Kumla, bir başka güzel” dedi.

Başkan Altepe, sahillerdeki tüm eksiklerin bir bir tamamlandığını dile getirirken, “Sahillerimiz her geçen gün daha da güzel oluyor. Sadece Kumla sahilinde, sahil boyunda yapılan yatırım 2,2 milyon TL’yi buldu ve bu hizmetler Kumla’ya yakıştı” şeklinde konuştu.

“Kumla olarak bambaşka güzelliği yaşıyoruz”
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yaptığı hizmetlere değinerek, “Bursa’mızın denize açılan kapısı Kumla, muhteşem bir yatırım aldı, sahiller kendine geldi. Türkiye’nin her tarafından gelen tatilciler burada güzel günler geçiriyorlar. Doğalgaz gelmişti, bununla birlikte sahillerin de düzenlenmesiyle Kumla olarak bambaşka güzelliği yaşıyoruz” diyerek Gemlik’e ve Kumla’ya hizmetlerinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür etti.
Başkan Altepe, Kumla’da vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Hem Kumla’da yaşayanlar, hem de tatil için Kumla’yı seçen vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181