Elfi Akademi'nin "satışta ikna" semineri 6 Aralık'ta!

Emlak ve gayrimenkul sektörüne yönelik eğitimlerin merkezi olan Elfi Akademi'den yeni bir seminer daha geliyor. Kürşat Tuncel tarafından verilecek olan "Satışın Altın Anahtarı; Değer ve İkna" seminerinin gerçekleşeceği tarih ise 6 Aralık 2016 olarak belirlendi.

Kuruluşundan bu yana emlak sektörünün önde gelen isimlerini Bursa'da ağırlamayı başardıklarını dile getiren Elfi Akademi Yöneticisi Figen Ayan, sektörün gelişimine katkı koymak adına önemli çalışmalar yürüttüklerini ve bu kapsamda 2017 yılının oldukça yoğun geçeceğini söyledi. Ayan,"Elfi markası ile gerçekleştirdiğimiz tüm projelerimizin temelinde "insan odaklı" ve "yenilikçi" bir yaklaşım benimsiyoruz. Kurmuş olduğumuz akademinin temel amacı da buydu. 2016 yılı boyunca yaptığımız seminerlerden sonra aldığımız güzel ve olumlu tepkilerde bu amacımıza ulaştığımızı gösteriyor. 6 Aralık'taki seminerimiz içinde şimdiden oldukça yoğun bir talep var. Umuyoruz ki bu talepler artarak devam eder ve sektörümüzün gelişimine bizlerde katkı koymuş oluruz" dedi.

2016 yılının son semineri 6 Aralık'ta...

Elfi Akademi
tarafından ilk olarak 19 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşen eğitim seminerlerinin sonuncusu 6 Aralık 2016 tarihinde Crowne Plaza Hotel Bursa'da gerçekleşecek.

Tüm gün sürecek olan eğitiminin başlangıç saati 09:30 olurken kişibaşı katılım ücreti ise 75 tl olarak açıklandı.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181