EmlakSayfasi.com.tr öğrencilerle buluştu...

Emlak ve konut sektörünün güçlü markası EmlakSayfasi.com.tr, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO'nun ev sahipliğinde düzenlenen panelde üniversite öğrencileri ile biraraya geldi.

EmlakSayfasi.com.tr kurucusu Utku Çalışkan'ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikle emlak sektörü başta olmak üzere, konut pazarlama yöntemleri, kentsel dönüşüm ve yeni teknolojinin sektöre olan etkileri masaya yatırıldı. 

"Başarılı olmanın yolu kendinizi işinize adamaktır"
Öğrencilere emlak sektörü hakkında bilgilendirmelerde bulunan Utku Çalışkan, ülkemizdeki inşaat sektörünün önümüzdeki 10-15 yıl daha en cazip sektörlerin başında geleceğini ve bu alanda çalışmak isteyenlerin sektördeki gelişmeleri yakından takip etmesi gerektiğini söyledi. Çalışkan,"Emlak ve gayrimenkul sektörü yatırımcılar için her zaman en güvenli liman olarak görülmüştür. Bu yüzden yatırımların ilk rotası çoğunlukla emlak piyasasıdır. Bu derece önemi yüksek bir sektörde başarılı olmak isteyenlerin kendilerini işlerini adaması gerekir. Disiplinli, planlı ve profesyonel bir anlayış ile yürüteceğiniz her çalışmanın başarıya ulaşmaması pek mümkün değildir. Siz yeter ki kendinizi işinize adayın" dedi.


Uludağ Üniversitesi Öğr.Gör. Doç.Dr. Elif Karakurt Tosun "Büyük kazanımlar sağladığımız bir söyleşi oldu"
Emlak ve Emlak Yönetimi bölümünde eğitim gören gençlerin meslekleri hakkında en doğru bilgiyi bu sektörde başarılı olmuş kişiler vasıtasıyla duymasının büyük bir önem taşıdığını dile getiren Uludağ Üniversitesi Doç.Dr.Elif Karakurt Tosun, EmlakSayfasi.com.tr markasının sektör için büyük bir kazanım olduğunun altını çizdi.

Uludağ Üniversitesi'nden EmlakSayfasi.com.tr ekibine teşekkür
Utku Çalışkan'ın ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan EmlakSayfasi.com.tr Editörleri, genç ve dinamik bir ekiple çalıştıklarını, başarılı olmak içinde gençlere ihtiyaç olduğunu söyledi. Editörler,"EmlakSayfasi.com.tr sektörün en prestijli markası olarak yoluna devam ediyor. Tüm çalışmalarımızda seçici davranıyoruz. Sektöre katkısı olmayacak bir çalışmanın içinde olmayı hiçbir zaman düşünmedik. Günü kurtarmak için değil, kalıcı başarılara imza atmak için çalışıyoruz" dedi.

Yaklaşık 2 saat boyunca öğrencilerle vakit geçiren EmlakSayfasi.com.tr ekibine yaptıkları bilgilendirmeler ve desteklerden dolayı Doç.Dr. Elif Karakurt Tosun tarafından dolayı bir teşekkür yazısı verildi. 

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181