ES Gayrimenkul Nilüfer'de açıldı
Bursa Emlak Müşavirleri ve Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi ve ortağı Serkan Üçdal tarafından kurulan ES Gayrimenkul, Nilüfer'de ilk ofisini açtı.

Emlak sektörünün en gözde şehirleri arasında yer alan Bursa'da artan talebi karşılamak ve gayrimenkul yatırımcılarına danışmanlık hizmeti vermek için kurulan Es Gayrimenkul'un açılış törenine Bursa Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Tak, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Bursa emlak sektörüne kaliteli hizmet ve güvenilir bir danışmanlık hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyleyen ES Gayrimenkul Kurucu Ortağı Erdal Çelebi, Bursa'nın değerini her geçen gün arttırdığını ve bu pozitif göstergelerin kendilerini yeni bir yatırım yapmaya teşvik ettiğini söyledi. Açılışa katılan misafirlere teşekkür eden Çelebi, emlak sektörünün geleceği içinde iyimser bir ortamının olduğunu dile getirdi.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferdi 8 yıl önce

ALLAH utandırmasın inşAllah başarılarınızın devamını dılerım

Avatar
Esgayrimenkul 8 yıl önce

Es gayrimenkul bursada sektorumuze yeni vizyon yenilikleri ile tum hiziyla yayilmaya baslamaktadir acilisimizla baslayan ilgi ve alakadan dolayi tesekkur ederiz
http://es16gayrimenkul.com

Avatar
Masallah 8 yıl önce

Allah is rastligi versin bol kazanclar es16gayrimenkul.com

banner182

banner181