Eski Mudanya Yolu'nun 7 km'lik kısmı yenilendi!
Daha önce Bademli’den Tepe Devrent’e kadar yenilenen Eski Mudanya Yolu’nun Güzelyalı girişine kadar uzanan 7 kilometrelik kısmı da sıcak asfaltla kaplandı. Böylelikle Eski Mudanya Yolu’nun Bademli girişinden Mudanya’ya kadar stabil yola kavuştuğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Ayrıca 4.5 metrelik yol genişliği yeni çalışmada 8 metreye çıkartıldı. Her şey Bursalıların rahat ve kolay ulaşımı için” dedi.

Başkan Altepe, Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte Mudanya’nın Aydınpınar bölümünde yapılan asfalt çalışmalarını inceledi. Sıkıntılı olan tüm yolların bir bir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendiğini belirten Başkan Altepe, Bursa’daki en büyük yatırım kalemini yeni yolların oluşturduğunu söyledi. Onlardan birinin de uzun yıllar sıkıntılı bir ulaşıma sahip olan Eski Mudanya Yolu olduğunu kaydeden Başkan Altepe, mevcut Mudanya Yolu’nun yenilenmesinin ardından Eski Mudanya Yolu’nun da kolay ve rahat ulaşıma Büyükşehir Belediyesi tarafından kavuşturulduğunu ifade etti. Eski Mudanya Yolu’nda daha önce Bademli’den Tepe Devrent’e kadar asfalt çalışması yapıldığını hatırlatan Başkan Altepe, Güzelyalı Kavşağı’an kadar olan 7 kilometrelik kısmın da komple elden geçirildiğini belirtti.

Başkan Altepe, “Burada sıcak asfalt şeklinde kaliteli, pırıl pırıl birinci sınıf yol çalışması gerçekleşti. Sadece 7 kilometrelik kısım için 4 milyon TL harcanmış oldu” diye konuştu. Artık Eski Mudanya Yolu’nu kullanmanın sıkıntı olmaktan çıktığını söyleyen Başkan Altepe, “Uzun yılların şikayeti olan bu durum da böylelikle ortadan kalkmış oldu. Mudanya’yı Bursa’ya bağlayan bu alternatif yolumuz da kullanılabilir hale geldi. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181