Gemlik Belediyesi Kumla Sahili'ni yaza hazırlıyor!
Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ ekipleri bir yandan içme suyu, yağmur suyu gideri ve alt yapı çalışmalarını yürütürken, Gemlik Belediyesi ve yine Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri de bozulan yollarda tamirat işlemini hızlandırdı. 15 Haziran tarihine kadar özellikle sahil kısımlarında bitirilmesi hedeflenen çalışmalarda 10'un üzerinde iş makinası görevlendirildi. AKSA Doğalgaz firması da sahil bölümlerindeki hat döşeme çalışmalarını tamamlamak üzere. Firma yetkilileri Nisan ayı sonunda tamamlanması amaçlanan hatların Büyükşehir Belediyesine devredileceğini müjdeledi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BUSKİ yetkililerine teşekkür ederek, Kumla'nın sahil kesimlerinin bu yaz sorun yaşamayacağını söyledi. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Doğalgaz çalışmalarının da aynı anda yapıldığını anımsatan Refik Yılmaz, Haziran ortasına kadar bu bölgelerde içme suyu, yağmur suyu gideri hatları, doğalgaz hat çalışması, bozulan yolların onarımı, kaldırım ve parke döşeme çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Kumla Mahallesinin şantiyeye döndüğünü vurgulayan Muhtar Abdullah Satı'da, endişelerin gereksiz olduğunu kaydetti. Kumla tarihinde görülmemiş alt yapı hamlesinin başladığını ve bunun da bir takım sıkıntılar yaratmasının doğal olduğunu ifade eden Abdullah Satı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BUSKİ yetkilileri ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a teşekkür etti. Kumla sahil meydan çalışması, köy içi meydan çalışması, Kumla sahillerinin rekreasyon projeleriyle birlikte Doğalgaz yatırımının da Kumla'nın çehresini değiştirip, marka değerini yükselteceğine dikkat çeken Abdullah Satı, "Çalışmaları yerinde takip ediyoruz. Kumla bu yaz alt yapı ve sahillerin düzenlenmesi konusunda problem yaşamayacak. Önümüzdeki yıldan itibaren de doğalgaz ve üst yapı yatırımlarına kavuşmuş olacak. Kumla hak ettiği hizmetleri almaya başladı" diye konuştu.

Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181