Gemlik Belediyesi toplu konutlarının ihalesi 29 Temmuz'da!
Gemlik Belediye Meclisi Temmuz ayı olağan ilk oturumu Ömer Kahraman Ek Hizmet Binasında gerçekleşti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye tarafından yapılacak olan ilk etap 152 konutun ihalesinin 29 Temmuz'da yapılacağını söyledi. Cihatlı Bölgesinde 153 bin metrekarelik arsanın tapusunun alındığını anımsatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, anahtar teslimi şeklinde etaplar halinde yapılacak toplu konutların 970 konutu kapsadığını söyledi.

Kapalı Pazar Yeri süreci konusunda da bilgiler veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, toplamda 599 esnafın yararlanacağı Kapalı Pazar Yerindeki bölümlerin encümen kararı sonrasında 10 yıllığına tapuda kendi adlarına tescil edilmek suretiyle açık artırma usulü ihaleye çıkarılacağını bildirdi. Yılmaz, Pazar yerini Salı ve Cumartesi günü olmak üzere haftada iki gün açmayı planladıklarını kaydetti. İmar Komisyonu Raporlarının yanı sıra önergelerin de değerlendirildiği Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk oturumunda son üç aylık faaliyetlerini de slayt gösterimle anlatan Refik Yılmaz, Terme Projesi konusunda da fay kayması nedeniyle proje değişikliği yaşandığını bildirdi. Terme Kaplıcasının daha sonra ihaleye çıkacağı açıklandı. Bu arada Gemlik Belediye Meclisi'nin yıllık tatilinin de Ağustos ayı olması kararlaştırıldı.

Gemlik Belediyesi Temmuz ayı olağan ikinci oturumu 18 Temmuz Pazartesi günü Saat 17.00'de yapılacak.

Gemlik Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181