Gemlik'e Karsak Meydanı yapılıyor!
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Estetiğine uyumlu yeni bir meydanın daha ilçeye kazandırılacağını vurgulayarak, Orhangazi Caddesi, Ilıca Caddesi ve İstiklal Caddesinin kesiştiği yerde bulunan Karsak Bölgesinde kamulaştırılan kahvehanenin ve tuvaletin yıkımının gerçekleştirildiğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli'nin yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ile birlikte kamulaştırılan binaların yıkımını yerinde izleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kahvehaneye bitişik trafo binasının da küçültülerek estetik hale getirileceğini müjdeledi. Bölgedeki tuvaletlerin de yenileneceğini anlatan Refik Yılmaz, Gemlik'e nefes aldıracak, meydan, park ve bahçe ile yeşillendirme çalışmalarının tüm mahalle ve sokaklarda süreceğini kaydetti.

Gemlik Belediyesi'nin Mahalle Statüsüne dönüşen eski köylerde de metruk bina yıkımlarını sürdürdüğünü ve meydan çalışmaları ile spor tesisi yapım çalışmalarını yürüttüğünü anımsatan Refik Yılmaz, "Meydansız, Spor Tesisi olmayan, Yeşil Alan ve Park 'sız mahalle ve sokak bırakmayacağız. Şehirde ne varsa köylerimizde de o olacak dedik. Bir yandan Gemlik'te kent estetiğine uygun çalışmalar yapıyoruz, öte yandan da eski köylerimize nefes alacak alanlar düzenleyip, yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Gemlik'in ve köylerinin marka değerini daha da artıracak hizmet ve yatırımlarımız, kent estetiğine uygun olarak devam edecek" dedi.

Gemlik Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181