Gemlik Hisar Mahallesi'ne bir alternatif yol daha!
İmar Planlarında yer alan yol çalışmalarını başlattıklarını anlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "18 metre genişliğinde, bir buçuk kilometre uzunluğunda yeni yolu kısa sürede bitireceğiz” dedi. "Yol Medeniyettir, Yol Kavuşmaktır” diye konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Akmenler Sitesinin olduğu bölgeyi Hisar Mahallesinin tüm cadde ve sokaklarına bağlayacaklarını kaydetti. Ulaşımı rahatlatmak ve bölgedeki yapılaşmaya da kolaylık sağlamak adına çalışmaları devam ettireceklerini bildiren Refik Yılmaz, çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. 
   
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, görevde bulunduğu son 5 yıl içinde Cumhuriyet Mahallesi Manastır Bölgesinde, Hastane Bağlantı yolları başta olmak üzere çok sayıda alternatif yolu hizmete açmıştı. Atamer Turistik Tesisleri Kumla yolunda da genişleme çalışmaları yapan Refik Yılmaz, Umurbey Mahallesini hem sanayi bölgesine hem de İstanbul yoluna bağlayan güzergâhlarda da alt yapılı genişleme çalışmalarını tamamlamıştı. Özdilek-Terminal arasında alternatif yol çalışmasını tamamlayan, Eşref Dinçer Mahallesinde de çeşitli alternatif yolları ulaşıma kazandıran Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kent Meydanı Projesi kapsamında da Dereboyu-Ahmet Dural Meydanı-İstiklal Caddesi bölgesine bir başka alternatif yolu geçtiğimiz ay hizmete açmıştı. 
   
Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181