Gemlik Sosyal Konutlar 1. etap çalışmaları hızla devam ediyor!
Gemlik Belediyesi, Cihatlı Bölgesi’ndeki sosyal konutlarının 1. etabındaki sorunlar çözülmeye devam ediyor.

Daha önce 1. etap kat malikleriyle toplantı yapan Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, 1. etapta yapılan; çocuk parkı, parke ve bordür taş düzenlemesi gibi yapılan birçok çalışmayı yerinde inceledi.

Sosyal konutlardaki eksikliklerin gün geçtikte tamamlandığını hatırlatan Serintürk, vatandaşların bu konuda duydukları memnuniyetinde gurur verici olduğunu ifade ederken, “Göreve geldiğimizde Gemlik Belediyesi Sosyal Konutlarında birçok sorunla karşılaştık. Daha önce ise 1. Etap kat maliklerimizle toplantı yapıp sorunlarıyla ilgili görüş alışverişi yapmıştık. Bizlere eksiklerini ileten maliklerimizin eksiklerini gidermek üzere bugünden itibaren çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. An itibariyle sosyal konutlara çocuk parkı, parke taşı ve bordür döşemesi yapılırken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ise geri dönüşüm alanlarını oluşturdu. Gemlik’in yeni oluşan bu mahallesinde sorunları el birliği ile aşıyoruz ve aşmaya devam edeceğiz” dedi.

Gemlik Belediyesi Sosyal Konutlar 1. etap kat malikleri ise Gemlik Belediyesine duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yaptıkları hizmetlerinden de mutlu olduklarını ifade etti.

Gemlik Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
onder. [email protected] 5 yıl önce

birinci etap evleri icin bankalar konut kredisi vermiyor beş yıllık satilamaz serhinden dolayi. bu sorun devam ediyormu?

Avatar
onder. [email protected] 5 yıl önce

birinci etap evleri icin bankalar konut kredisi vermiyor beş yıllık satilamaz serhinden dolayi. bu sorun devam ediyormu ?

banner182

banner181