Gemlik Umurbey'de cadde yapım çalışmaları sürüyor!
Umurbey Çarşı Meydanını Celal Bayar Sağlık Meslek Lisesine bağlayan Abdullah Fehmi Caddesinde başlayan çalışmaları Muhtar Mustafa Duran ve Fen İşleri Müdürü Fatih Köse ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Umurbey Mahallemize Prestijli bir cadde yapıyoruz. Tamamlandığında mahallemizin değeri katlanacak" diye konuştu.

Bir yandan yol genişleme çalışmaları, diğer yandan da kaldırım çalışmalarını yürüten Gemlik Belediyesi ekipleri, kurumlar ile işbirliği çerçevesinde de doğalgaz, elektrik, telefon hatlarının da deplase olmasını denetliyor. Çalışmaları biten ve kaldırım yapımına başlanan bölgelerde de Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yapıyorlar.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapı çalışmaları yaptığı mahallede Gemlik Belediyesi'nin de kaldırım, yol genişleme ve ağaçlandırma çalışmasını yürüttüğünü anlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türkiye'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın doğum yeri olan Umurbey Mahallesinde yatırım hamlesinin devam edeceğini söyledi. Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadının tamamlandığını, Umurbey Meydan Çalışması projesinin yaşama geçtiğini belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği çerçevesinde Umurbey tarihi evlerinin dış cephe kaplama ve restore çalışmalarının da başlayacağını müjdeledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Umurbey Mahallemize yönelik hizmet ve yatırımlarımız devam ediyor. Umurbey Mahallemizin marka değerini artırırken, cazibe merkezi olması konusunda da önemli projelerimiz var. Abdullah Fehmi Caddesindeki çalışmamız da bu projelerimizden birisidir. Çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Gemlik Belediyesi  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181