Gemlik Yunus Emre Kültür Merkezi yenileniyor!
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cumhuriyet Mahallesi Manastır Bölgesinde bulunan Kültür Merkezinin baştan aşağıya yenilendiğini açıkladı. Yenilenen Kültür Merkezi’nin bölgeye değer katacağını vurgulayan Refik Yılmaz, Cumhuriyet Mahallesi ve Gemlik’e yakışır bir Kültür Merkezi için kokları sıvadıklarını bildirdi. Yunus Emre Camii gibi yenilenen Kültür Merkezi’nin isminin de Yunus Emre Kültür Merkezi olacağını ifade eden Refik Yılmaz, bitişiğindeki Sağlık Ocağının da kaldırılarak, bahçesine kazandırılacağını kaydetti.
   
Kültür Merkezi Yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Tiyatro ve Konser Salonunun sahnesi yüksekte kalıyordu. Bu konuda bize gelen şikâyetleri değerlendirerek, sahneyi ideal ölçülerine çekiyoruz. Ayrıca tiyatro ve konser salonunun tüm koltuklarını ve iç dekorasyonunu yeniliyoruz. Kültür Merkezinin gizli çatısını saçaklı çatı olarak tanzim edeceğiz. Dış cephesinde ve çevresinde de düzenlemeler yaparak, boya badana eksikliklerini tamamlayacağız. Baştan aşağıya yenilenen Kültür Merkezi Cumhuriyet Mahallesindeki diğer yatırımlarımızla birlikte bölgenin değerini artıracaktır” dedi.
  
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Yunus Emre Kültür Merkezi yenileme çalışmalarını ay içinde tamamlayacaklarını sözlerine ekleyerek, şimdiden hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Gemlik Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181