Gemlik'te kilit taşı döşeme ve asfaltlama çalışmaları hızlandı!
İlçe genelinde, kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın talimatlarıyla çalışmalarına hız verdi. 

 Asfalt, kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım döşeme çalışmaları da tüm hızıyla devam ettiren ekipler, Umurbey mahallesi ve Orhaniye Mahallesinde tamamladıkları kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme, yol asfaltlama ve bordür döşeme çalışmalarını, olumsuz hava koşullarına rağmen, Hamidiye Mahallesi Irmak Sokak’ta da sürdürüyor. 

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Parke taşı döşeme çalışmalarımızla park ve peyzaj çalışmalarımızı birleştirip yeşil alanlarıyla daha yaşanabilir, modern yerleşim alanlarına kavuşacağız. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şu anda ilçe merkezindeki mahallelerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı, bir yandan kaldırım ve diğer bir yandan da taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Tüm bu çalışmalar daha modern bir Gemlik için” dedi.

Gemlik Belediyesi


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181