İnegöl Belediyesi asfalt çalışmalarını sürdürüyor!
Havaların soğuyup kışın kendisini hissettirmesine günler kala yaşadığımız bahardan kalma günleri fırsata çeviren İnegöl Belediyesi ilçede adeta bir asfalt seferberliği başlattı. İlçenin dört bir yanına dağılan ekipler mahallelerde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Cerrah ve Turgutalp Mahallesinde tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından bu kez de Kemalpaşa Mahallesi’ndeki 5 sokakta çalışmalar başlatıldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kemalpaşa Mahallesi Demirci Ahmet, Derman, Sağlam, Mert ve Batuhan Sokaklarda yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

BÖLGEYE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK
İnegöl Belediyesi olarak ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan işlerin kontrolünü sağladıklarını aktaran Belediye Başkanı Alper Taban; “Belediye Başkanlığı göreviniz devralmamızın ardından çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Gecemizi gündüzümüze katarak ekiplerimizle beraber çalışmalarımıza başladık. Bilindiği üzere bulunduğumuz bu böyleye kısa zaman önce değerli Belediye Başkanımız Alinur Aktaş Bey ile birlikte gelerek burada yapılan park alanında incelemelerde bulunmuştuk. Eski İnegöl Belediye Başkanlarımızdan Sayın Kemal Özkan beyefendinin ismini yaşatacağımız park projemizde sona doğru yaklaşırken etrafındaki sokaklarda bir düzenleme çalışması başlattık. Park ve çevresindeki çalışmalarımız tamamlandığında bu bölgeye yeni bir soluk getirecek İnşallah” dedi.

900 TON ASFALT UYGULANDI
Yapılan asfalt uygulamasına ilişkin teknik detaylar da veren Alper Taban; “Kemalpaşa Mahallemizin Demirci Ahmet Sokak, Derman Sokak, Sağlam Sokak, Mert Sokak ve Batuhan Sokak olmak üzere 5 sokağında asfalt çalışması yapıyoruz. Yapılan bu çalışmada 250 ton PMT ve 900 ton asfalt kullanılmıştır. 5 sokağımızda gerçekleştirdiğimiz bu asfalt çalışmamızın belediyemize maliyeti ise 175 Bin TL’dir” dedi.

HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR
Başkan Alper Taban; “İnegöl’ümüz ve ilçe halkımız hizmetin en güzelini, en kalitelisini hak ediyor. Bizler de İnegöl Belediyesi olarak bu bilinç ve farkındalıkla ilçe halkımıza daha müreffeh bir ortam sağlamak adına hizmetlerimizi şehrimizin dört bir yanında devam ettireceğiz. Çalışmalarımızın şehrimize, ilçe halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İnegöl Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181