İnegöl Belediyesi mahalleleri revize etti!
Geçtiğimiz ay meclis toplantısında komisyona götürülen cadde ve sokak isimlerindeki değişiklik ve mahalle sınır değişikliği konusu Mart ayı meclis toplantısında karara bağlandı. Belediye Meclisinde alınan kararla, ilçemizin Üçevler Mahallesinin isminin Ertuğrulgazi Mahallesi olarak değiştirilirken, Orhaniye Mahallesi'nin Bursa-Eskişehir Karayolunun kuzeyinde kalan Yıldırım Caddesi, Alanyurt Caddesi, Acar Sokak, Sezgin Sokak, Şeker Sokak, Memiş Sokak, Kozluca Yolu Sokak, Bülbül Caddesi, Alemdar Sokak, Tunaboyu Sokak, Adres Sokak, Özen Sokak ile çevrili kısmın Orhaniye Mahallesi'nden ayrılarak Ertuğrulgazi Mahallesine dâhil edilmesine de karar verildi. Yine Belediye meclisinde alınan karar ile Orhaniye Mahallesi'nde bulunan Alemdar Sokak'ın kuzeydoğusunda kalan adalar ise Yeni Mahalle sınırlarına dâhil edildi.

Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan Ocakbaşı Sokak, Güleryüz Sokak, Kâhya Sokak, Kuğulu Park Sokak, Park Caddesi, Ahmet Türkel Çevreyolu ile çevrili kısım Kemalpaşa Mahallesi'nden ayrılarak Hamidiye Mahallesi sınırlarına dâhil edildi. Ayrıca Akhisar Mahallesi'nde TOKİ yolu üzerinde bulunan bulvara ise Hüsnü Güven Caddesi ismi verildi.

Haber Yorum Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181