İnegöl Küçük Sanayi Sitesi'nde altyapı çalışması yapılacak!
İnegöl’ü geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken bir yandan da modern şehir görünümünü sağlamak adına adımlar atan İnegöl Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Küçük Sanayi Sitesinde yapılacak asfalt çalışmalarında değişikliğe gitti. Sathi kaplama uygulaması yapılması planlanan KSS’nde 27, 28, 29, 30 ve 31’inci sokakları kapsayan bölümde 5 sokakta sıcak asfalt uygulanacağı açıklandı.

ALANDA İNCELEME YAPILDI
Pazartesi günü asfalt uygulaması yapılacak alanlarda İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Güngör Gülenç ile beraberlerindeki teknik ekiple birlikte incelemelerde bulunuldu. Harita üzerinde ve alanda yapılan incelemeler sonucu yapılan istişare neticesinde sathi kaplama yapılması planlanan 5 sokakta sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirileceği açıklandı.

ÇALIŞMALAR BUGÜN BAŞLAYACAK
Sanayi bölgesinde asfalt çalışmalarının bugün itibariyle başlaması planlanırken; 27, 28, 29, 30 ve 31’inci sokaklarda yapılacak sıcak asfalt uygulamasının bölgenin çehresini de değiştirmesi bekleniyor.

SICAK ASFALT YAPILACAK
Yapılan inceleme sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, sanayi bölgesinin çehresini değiştirecek çalışmanın hayırlı olmasını diledi. Sanayi esnafının da bu çalışmayı heyecanla beklediğini bildiklerini kaydeden Kansu, “Bursa Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle Küçük Sanayi Sitesi 27’nci sokak ile 31’inci sokak arasında kalan bölgede asfaltlama çalışmaları için startı veriyoruz. Bugün BUSKİ Genel Müdür Yardımcımızla birlikte alanda incelemelerde bulunarak son kez bir değerlendirme yaptık. Sathi kaplama yapacağımız alanda plan değişikliğine giderek sıcak asfalt uygulama kararı aldık. Çalışmalar da yarın itibariyle başlayacak inşallah. En kısa zamanda sanayi bölgesi yenilenen yüzüyle hem bölgedeki sanayici ve esnafımıza hem de mobilya almak için yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimize hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Katkı ve destekleri için Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkür eden Adil Kansu, “Bölgenin yenilenme çalışmalarında bizlerden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe başta olmak üzere BUSKİ Genel Müdürümüz ve Genel Müdür yardımcımıza, teknik ekibe çok teşekkür ediyoruz. Burada İnegöl için önemli bir ihtiyaç karşılanacak, önemli bir sorun çözülmüş olacak” diye konuştu.

İnegöl Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181