İnegöl'ün kırsal mahallelerine hizmet sürüyor!
Hizmet ağını her geçen gün artırmaya devam eden İnegöl Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesinin katkı ve destekleriyle kırsal mahallere hizmet götürmeye devam ediyor. Bu anlayışla Olukman, Bayramşah ve Tekke mahalleleri arasındaki 6 kilometrelik yolun sathi kaplama çalışması yapılıyor.

“AMACIMIZ TÜM HEMŞERİLERİMİZE EŞİT HİZMET GÖTÜRMEK”
İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen asfalt sathi kaplama çalışmasını yerinde inceleyerek yapılan çalışma hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; “Belediye olarak kırsal mahallerimize pek çok alanda önemli hizmetler götürmeye çalışıyoruz. Bu maksatla bugüne kadar kırsal mahallelerimizde köy konakları, meydan düzenlemeleri, çocuk parkı, köprü yapımları, tretuvar ve peyzaj çalışmaları gibi pek çok çalışma yapıldığını ve bu çalışmaların aciliyet durumuna göre belli bir plan doğrultusunda yapıldığını da buradan bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi.

Bilindiği üzere yol medeniyettir ilkesinden hareketle başta şehir merkezi olmak üzere şehrin tüm bölgelerindeki asfalt eksikliklerini gidermek adına kırsal mahallelerimizde muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince çalışmalarımız devam ediyor diyen Yiğit; “Hedefimiz; İnegöl’de yaşayan tüm hemşerilerimize eşit hizmet götürmek. Bu sebeple İnegöl’ümüzün her bir köşesini ihya ederek, hep birlikte daha güzel bir şehirde yaşamanın yolunu arıyoruz” dedi.

Başkanımız Sayın Alinur Aktaş şehir merkezinde ne varsa kırsal mahallelerde de aynı hizmet olacak mantığıyla çalışmalarını sürdürmektedir diyen Yiğit; “Dolayısıyla kırsal mahallelerdeki asfalt çalışmalarını kendisi yakinen takip etmektedir. İnegöl Belediyesi olarak ilçemizde ana caddeleri İnegöl’e yakışır hale getirilirken, kırsal mahallelerde oluşan yollardaki bozukluklar da yeniden asfaltlanmaya ya da onarılmaya devam ediliyor” dedi.

SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR
Bugün bu çalışmalara bir yenisi eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen Yiğit; “Bu kapsamda Bursa Büyükşehir Belediyesinin katkı ve destekleriyle Olukman, Bayramşah ve Tekke mahalleleri arasındaki zamanla bozulan 6 kilometre uzunluğundaki yolda sathi kaplama çalışması yapılıyor. Buradaki çalışmalarda yolun daha sağlıklı ve uzun ömürlü olması için zemin üzerinde alt ve üst temel olarak 4.550 ton malzeme kullanılmış, daha sonra yola 1000 ton mıcır, 30 ton astar ve 40 ton asfalt dökülerek bu alanda sathi kaplama çalışması yapılmaktadır” dedi.

İnegöl’ün yaşanabilir ve örnek alınan bir şehir olması yolunda belediye olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz diyen Yiğit; “Yol bu ihtiyaçların en başında geliyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da merkez ya da kırsal mahalle ayrımı gözetmeden İnegöl Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yiğit son olarak; “Hem merkezde hem de kırsal mahallelerde halkımıza hizmetlerin götürülmesinde her zaman kendilerinden yakın ilgi ve alaka gördüğümüz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibine huzurlarınızda teşekkürlerimizi sunuyor, bu çalışmanın mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

İnegöl Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181